Skip site navigation (1) Skip section navigation (2)

HELP with postmaster on NT: command not found in cygwin

From: "Jens Skakkebaek" <jskakkebaek(at)adomo(dot)com>
To: <pgsql-general(at)postgresql(dot)org>, <pgsql-ports(at)postgresql(dot)org>
Subject: HELP with postmaster on NT: command not found in cygwin
Date: 2000-02-04 20:58:01
Message-ID: NDBBLCOBBMBMLKOHDKBAMEBHCEAA.jskakkebaek@adomo.com (view raw or flat)
Thread:
Lists: pgsql-generalpgsql-ports
Hi,

I have successfully compiled postgresql 6.5.3 on my NT machine.  I can start
ipc-daemon.exe  and "postmaster -i" when logged in as the "postgres" user.
However, if I log in as another user, I get a "command not found" when
trying to run "postmaster -i".  Perhaps it's because it's a symbolic link?

I tried to change the IDs in /etc/passwd to swap the identities of the
postgres user and my normal account, but that didn't change anything.

What can I do?  Is there a way of starting postgres.exe directly with the
right parameters?

Any pointers would be greatly appreciated.

Thanks very much in advance,

Jens
jskakkebaek(at)adomo(dot)com


pgsql-ports by date

Next:From: WHarmsDate: 2000-02-05 16:31:47
Subject: pgsql on Linux alpha
Previous:From: Michael KatkinDate: 2000-02-04 19:44:14
Subject: unsubscribe katkin@ling.ohio-state.edu

pgsql-general by date

Next:From: Jens SkakkebaekDate: 2000-02-04 21:15:22
Subject: Help with postmaster on NT: command not found
Previous:From: Paul BranstonDate: 2000-02-04 20:04:00
Subject: Re: [GENERAL] multiple users

Privacy Policy | About PostgreSQL
Copyright © 1996-2014 The PostgreSQL Global Development Group