Skip site navigation (1) Skip section navigation (2)

Re: Bug in configure-detection of wxaui

From: "Dave Page" <dpage(at)vale-housing(dot)co(dot)uk>
To: "Florian G(dot) Pflug" <fgp(at)phlo(dot)org>,"pgadmin-hackers" <pgadmin-hackers(at)postgresql(dot)org>
Subject: Re: Bug in configure-detection of wxaui
Date: 2006-07-05 08:35:19
Message-ID: E7F85A1B5FF8D44C8A1AF6885BC9A0E401388DAC@ratbert.vale-housing.co.uk (view raw or flat)
Thread:
Lists: pgadmin-hackers
 

> -----Original Message-----
> From: pgadmin-hackers-owner(at)postgresql(dot)org 
> [mailto:pgadmin-hackers-owner(at)postgresql(dot)org] On Behalf Of 
> Florian G. Pflug
> Sent: 05 July 2006 09:17
> To: pgadmin-hackers
> Subject: [pgadmin-hackers] Bug in configure-detection of wxaui
> 
> Hi
> 
> Building currently fails at least on OSX, but I guess it 
> fails on *nix 
> too. WXAUI_HOME gets set to the _root_ auf the wxaui sources, but is
> later (when doing CPPFLAGS = -I$WXAUI_HOME) assumed to contain the 
> include directory (<wxaui-root>/include).

That's weird - it certainly did work on Linux when I tested it. Oh well,
must have been something left in my environment from earlier hacking.

Thanks, patch applied.

Regards, Dave.

In response to

pgadmin-hackers by date

Next:From: Florian G. PflugDate: 2006-07-05 08:36:45
Subject: Re: Bug in configure-detection of wxaui
Previous:From: svnDate: 2006-07-05 08:33:45
Subject: SVN Commit by dpage: r5246 - trunk/pgadmin3

Privacy Policy | About PostgreSQL
Copyright © 1996-2014 The PostgreSQL Global Development Group