Skip site navigation (1) Skip section navigation (2)

Re: BUG #7485: 9.2 beta3 libxml2 can't be loaded on Windows

From: Dave Page <dpage(at)pgadmin(dot)org>
To: Rikard Pavelic <rikard(dot)pavelic(at)zg(dot)htnet(dot)hr>
Cc: Craig Ringer <ringerc(at)ringerc(dot)id(dot)au>, pgsql-bugs <pgsql-bugs(at)postgresql(dot)org>, Sachin Srivastava <sachin(dot)srivastava(at)enterprisedb(dot)com>, Heikki Linnakangas <heikki(dot)linnakangas(at)enterprisedb(dot)com>
Subject: Re: BUG #7485: 9.2 beta3 libxml2 can't be loaded on Windows
Date: 2012-08-15 13:43:36
Message-ID: CA+OCxoyqLqRUODxG48rOW7y6s6Aqf-8HbaqURdeHtnN8qnyhUA@mail.gmail.com (view raw or flat)
Thread:
Lists: pgsql-bugs
On Wed, Aug 15, 2012 at 2:37 PM, Rikard Pavelic
<rikard(dot)pavelic(at)zg(dot)htnet(dot)hr> wrote:
> On 15.8.2012. 3:54, Craig Ringer wrote:
>> On 08/14/2012 11:42 PM, Rikard Pavelic wrote:
>>> On 8.8.2012. 13:30, Craig Ringer wrote:
>>>> On 08/08/2012 06:24 PM, rikard(dot)pavelic(at)zg(dot)htnet(dot)hr wrote:
>>>>> The following bug has been logged on the website:
>>>>>
>>>>> Bug reference:      7485
>>>>> Logged by:          Rikard Pavelic
>>>>> Email address:      rikard(dot)pavelic(at)zg(dot)htnet(dot)hr
>>>>> PostgreSQL version: 9.2 beta3
>>>>> Operating system:   Windows
>>>>> Description:
>>>>>
>>>>> This is still an issue as reported in
>>>>> http://archives.postgresql.org/pgsql-bugs/2012-05/msg00231.php
>>
>>>> - How you installed PostgeSQL (ie the EnterpriseDB installer, from source, .zip install)
>>> I've used EnterpriseDB installer (9.2 beta2 with this bug, and now 9.2 beta3)
>>
>>>> - The error message you are getting and the command(s) that cause it
>>> ERROR: could not set up XML error handler
>>> SQL state: 0A000
>>> Hint: This probably indicates that the version of libxml2 being used is not compatible with the libxml2 header files that PostgreSQL was built with.
>>> I'm calling function with type that has an XML attribute.
>>> I can provide a test case, but since this is just a warning of the old bug I didn't.
>>
>> OK, I get you.
>>
>> Given the context of the old report this sounds like it could be an installation/packaging issue. I'll ping the EDB folks.
>>
>> Which Windows is it exactly? And did you use the 32-bit or 64-bit installer?
>>
>> --
>> Craig Ringer
>>
> Windows 7 64bit
> PostgreSQL 9.2beta3, compiled by Visual C++ build 1600, 64-bit
>

This still seems to be an issue in the test beta4 installers rolled
this morning. I'm looking into it.

-- 
Dave Page
Blog: http://pgsnake.blogspot.com
Twitter: @pgsnake

EnterpriseDB UK: http://www.enterprisedb.com
The Enterprise PostgreSQL Company


In response to

Responses

pgsql-bugs by date

Next:From: psqlDate: 2012-08-15 13:52:29
Subject: BUG #7495: chosen wrong index
Previous:From: John R PierceDate: 2012-08-15 13:40:13
Subject: Re: BUG #7494: WAL replay speed depends heavily on the shared_buffers size

Privacy Policy | About PostgreSQL
Copyright © 1996-2014 The PostgreSQL Global Development Group