Skip site navigation (1) Skip section navigation (2)

Re: pgadmin - problems with servers treeview

From: "Vjacheslav A(dot)" <eferalgan(at)gmail(dot)com>
To: pgadmin-support(at)postgresql(dot)org
Subject: Re: pgadmin - problems with servers treeview
Date: 2011-12-14 07:36:54
Message-ID: CA+BZD7PpKyAcD+X6i=E7wQJJuij3xfoBEvF5H9UjRcm6QEPLGQ@mail.gmail.com (view raw or flat)
Thread:
Lists: pgadmin-support
On Wed, Dec 14, 2011 at 12:24 AM, Guillaume Lelarge
<guillaume(at)lelarge(dot)info>wrote:

> On Sun, 2011-12-11 at 01:30 +0400, Vjacheslav A. wrote:
> > On Sun, Dec 11, 2011 at 12:24 AM, Support Dalibo <support(at)dalibo(dot)com>
> wrote:
> >
> > > On Sat, 2011-12-10 at 23:31 +0400, Vjacheslav A. wrote:
> > > > On Sat, Dec 10, 2011 at 10:33 PM, Guillaume Lelarge
> > > > <guillaume(at)lelarge(dot)info>wrote:
> > > >
> > > > > On Sat, 2011-12-10 at 15:53 +0400, Vjacheslav A. wrote:
> > > > > > Hello,
> > > > > >
> > > > > > PgAdmin 1.14.1 (Dec 2 2011, rev: REL-1_14_1)
> > > > > > OS: Windwos XP SP3 32bit
> > > > > > PostgreSQL 9.1.2 on i686-pc-linux-gnu, compiled by gcc (GCC)
> 4.5.2,
> > > > > 32-bit
> > > > > >
> > > > > > there are some problems with servers treeview:
> > > > > > 1. then tree is empty (if you have servers in tree, then you
> need to
> > > > > delete
> > > > > > its all and restart pgadmin), try to add new server with options:
> > > > > >   - fill Name, Host, Username, Password
> > > > > >   - Store password - unchecked, Connect now - checked, Restore
> env? -
> > > > > > unchecked
> > > > > > if connection is successfull, but the tree is still empty.
> > > > > >
> > > > >
> > > > > Connection is successfull on my test, and the treeview contains my
> new
> > > > > server (though it's not visible, I only have the cross in front of
> the
> > > > > "Server Groups" node).
> > > > >
> > > > > > 2. then tree is not empty, start pgadmin, then click on any
> server
> > > group
> > > > > > and hit delete - pgadmin crashes.
> > > > > >
> > > > >
> > > > > No crash for me. Are you sure you didn't left any step?
> > > > >
> > > >
> > > > 1. need doubleclick to "Server Groups", and then new server appears.
> > >
> > > Or a click on the plus sign. I hardly call that a bug.
> > >
> > > > 2. I've sent screenshot
> > >
> > > Which gives me no more info.
> > >
> > 1. another screenshots: pgadminerror2 - after I added server (in status
> bar
> > written that connection done, but Server Group is empty), pgadminerror3 -
> > after I've doubleclicked on Server Group.
>
> Yeah, it appears empty on your screenshot. Alas, I'm not able to
> reproduce this issue on my Windows XP (SP2 I believe).
>
> > 2. "AppName: pgadmin3.exe   AppVer: 1.14.1.0   ModName: pgadmin3.exe
> > ModVer: 1.14.1.0  Offset: 00102ef9" and standard exception
> > (pgadminerror4.png).
>
> There's nothing I can do with such a screenshot.
>
> I can give you remote access to computer, and you can test by youself.
Can I write to your email 'guillaume(at)lelarge(dot)info' ?.

In response to

Responses

pgadmin-support by date

Next:From: Dave PageDate: 2011-12-14 09:15:56
Subject: Re: Problem with pdAdminIII and postgres 9.1.2 on Solaris 10?
Previous:From: Alexander LAWDate: 2011-12-14 05:12:47
Subject: Re: Backup messages displayed with wrong encoding

Privacy Policy | About PostgreSQL
Copyright © 1996-2014 The PostgreSQL Global Development Group