Skip site navigation (1) Skip section navigation (2)

Data Base System debug question

From: Tom Poe <tompoe(at)renonevada(dot)net>
To: pgsql-admin(at)postgresql(dot)org
Subject: Data Base System debug question
Date: 2001-09-23 00:07:04
Message-ID: 9oj8pk$20jl$1@news.tht.net (view raw or flat)
Thread:
Lists: pgsql-admin
Hello:  
SuSE7.1Pro Edition
pgsql version 7.0.3-6  installed from SuSE packages [rpm].

I'm in need of steps to take at this point.  
postgres(at)aether:~ > /usr/bin/postmaster -i -D /usr/local/pgsql/data
010922.16:56:21.358 [19321] DEBUG:  Data Base System is starting up 
at Sat Sep 22 16:56:21 2001
010922.16:56:21.359 [19321] DEBUG:  Data Base System was shut down at 
Sat Sep 22 16:55:44 2001
010922.16:56:21.361 [19321] DEBUG:  Data Base System is in production 
state at Sat Sep 22 16:56:21 2001
Fast Shutdown request at Sat Sep 22 16:56:46 2001
010922.16:56:46.871 [19322] DEBUG:  Data Base System shutting down at 
Sat Sep 22 16:56:46 2001
010922.16:56:46.874 [19322] DEBUG:  Data Base System shut down at Sat 
Sep 22 16:56:46 2001
postgres(at)aether:~ > 

I can start postmaster with the command:
postgres(at)aether:~ > nohup /usr/bin/postmaster -D 
/usr/local/pgsql/data </dev/null >>server.log 2>>1 &
[1] 19372
postgres(at)aether:~ >  

I'm now trying to connect with pgaccess, but the dialog indicates 
it's looking for -i  "localhost" on port 5432.  Another issue.

Any help in pointing me in the right direction, appreciated.  Thanks, 
Tom

pgsql-admin by date

Next:From: Morgan CurleyDate: 2001-09-24 01:31:44
Subject: Re: postmaster pid and ps
Previous:From: Justin CliftDate: 2001-09-22 13:07:14
Subject: Re: Problems getting rserv working properly

Privacy Policy | About PostgreSQL
Copyright © 1996-2014 The PostgreSQL Global Development Group