Skip site navigation (1) Skip section navigation (2)

Re: [Solved] Postgres performance problem

From: Ruben Rubio <ruben(at)rentalia(dot)com>
To: ruben(at)rentalia(dot)com
Cc: Bill Moran <wmoran(at)collaborativefusion(dot)com>, Chris Mair <chris(at)1006(dot)org>, pgsql-performance(at)postgresql(dot)org
Subject: Re: [Solved] Postgres performance problem
Date: 2007-08-30 09:50:04
Message-ID: 46D692CC.7010907@rentalia.com (view raw or flat)
Thread:
Lists: pgsql-performance
-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1



Hi ...

Seems its solved. But the problem is not found.

As you may know, I do a vacuum full and a reindex database each day. I
have logs that confirm that its done and I can check that everything was
 fine.

So, this morning, I stopped the website, I stopped database, started it
again. (I was around 200  days without restarting), then I vacuum
database and reindex it (Same command as everyday) . Restart again, and
run again the website.

Now seems its working fine. But I really does not know where is the
problem. Seems vacuum its not working fine?  Maybe database should need
a restart? I really don't know.

Does someone had a similar problem?

Thanks in advance,
Ruben Rubio


-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.6 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org

iD8DBQFG1pLMIo1XmbAXRboRAqgQAKCkWcZYE8RDppEVI485wDLnIW2SfQCfV+Hj
e8PurQb2TOSYDPW545AJ83c=
=dQgM
-----END PGP SIGNATURE-----

Attachment: ruben.vcf
Description: text/x-vcard (246 bytes)

In response to

Responses

pgsql-performance by date

Next:From: Decibel!Date: 2007-08-30 17:31:51
Subject: Re: [Solved] Postgres performance problem
Previous:From: rubenDate: 2007-08-30 07:52:16
Subject: Re: Postgres performance problem

Privacy Policy | About PostgreSQL
Copyright © 1996-2014 The PostgreSQL Global Development Group