Skip site navigation (1) Skip section navigation (2)

Re: LDAP configuration problem

From: Magnus Hagander <magnus(at)hagander(dot)net>
To: Wenjian Yang <wenjiany(at)gmail(dot)com>
Cc: pgsql-general(at)postgresql(dot)org
Subject: Re: LDAP configuration problem
Date: 2006-12-29 07:27:56
Message-ID: 4594C37C.6040005@hagander.net (view raw or flat)
Thread:
Lists: pgsql-general
Wenjian Yang wrote:
> Hi,
> 
> I've just installed 8.2.0 from rpms on FC6 i386 and wanted to try out
> the built-in LDAP support.
> 
> The following LDAP authentication was added to "pg_hba.conf"
> 
> host  all  all  0.0.0.0 <http://0.0.0.0>  0.0.0.0 <http://0.0.0.0> 
> ldap://dc.domain.com/dc=domain,dc=com/DOMAIN\
> 
> However when trying to connect from another machine, it gave the error
> "FATAL: missing or erroneous pg_hba.conf file".
> 
> Looking at the server log, the comma in "dc=domain,dc=com" has become ^A
> while all the other characters are intact.
> 
> Does this have to do with some other packages or I specified the the
> line wrong? Thanks in advance.


The first thing you've done wrong is not actually include the log lines
that had something to do with it. What are those server log lines?

Anyway, I beleive you should write:
host all all 0.0.0.0 0.0.0.0 ldap
ldap://dc.domain.com/dc=domain,dc=com/DOMAIN\


//Magnus

In response to

Responses

pgsql-general by date

Next:From: Wenjian YangDate: 2006-12-29 07:37:39
Subject: Re: LDAP configuration problem
Previous:From: A. KretschmerDate: 2006-12-29 07:24:06
Subject: Re: Date

Privacy Policy | About PostgreSQL
Copyright © 1996-2014 The PostgreSQL Global Development Group