Skip site navigation (1) Skip section navigation (2)

BUG #5268: PQgetvalue incorrectly returns 0

From: "Mike Landis" <mlandis(at)pnmx(dot)com>
To: pgsql-bugs(at)postgresql(dot)org
Subject: BUG #5268: PQgetvalue incorrectly returns 0
Date: 2010-01-07 04:11:03
Message-ID: 201001070411.o074B3Gu070528@wwwmaster.postgresql.org (view raw or flat)
Thread:
Lists: pgsql-bugs
The following bug has been logged online:

Bug reference:      5268
Logged by:          Mike Landis
Email address:      mlandis(at)pnmx(dot)com
PostgreSQL version: 8.4.1
Operating system:   Vista
Description:        PQgetvalue incorrectly returns 0
Details: 

When I execute the following SQL:

"SELECT COUNT(*) FROM information_schema.tables WHERE table_name='proxies'"

in the PGAdmmin 1.10.0, rev 7945-7946 query tool, I get "1" (the correct
answer).  When I run the exact same SQL in a C program, I get a result set
with one tuple and one field (so far so good), but when I run
PQgetvalue(resultSet,0,0) I get "0" (wrong answer).

Am I missing something?  You can't do squat in a client program without
PQgetvalue().  Is any sort of regression test being run against libpq
functions?

What can I do to get this resolved?

Responses

pgsql-bugs by date

Next:From: Mike LandisDate: 2010-01-07 04:13:11
Subject: email addresses
Previous:From: Tom LaneDate: 2010-01-06 16:03:56
Subject: Re: BUG #5267: initdb fails on AIX: could not identify current directory

Privacy Policy | About PostgreSQL
Copyright © 1996-2014 The PostgreSQL Global Development Group