Skip site navigation (1) Skip section navigation (2)

BUG #1634: Configure step for build does not define HAVE_POSIX_SIGNALS

From: "Don Courtney" <donald(dot)courtney(at)sun(dot)com>
To: pgsql-bugs(at)postgresql(dot)org
Subject: BUG #1634: Configure step for build does not define HAVE_POSIX_SIGNALS
Date: 2005-04-27 14:41:33
Message-ID: 20050427144133.88C8CF11D1@svr2.postgresql.org (view raw or flat)
Thread:
Lists: pgsql-bugs
The following bug has been logged online:

Bug reference:      1634
Logged by:          Don Courtney
Email address:      donald(dot)courtney(at)sun(dot)com
PostgreSQL version: 8.0/8.1
Operating system:   Solaris 10
Description:        Configure step for build does not define
HAVE_POSIX_SIGNALS
Details: 

Subj: ./src/include/pg_config.h Does not define HAVE_POSIX_SIGNALS.

To recreate the problem on Solaris run the source build step for
configuring.

$ ./configure

Then 

$ cd ./src/include

and see that there is no "1" in the define statement

#define HAVE_POSIX_SIGNALS

For postgres to run properly without ZOMBIE processes the workaround is to
hand edit this to:

  /* Define to 1 if you have the POSIX signal interface. */
#define HAVE_POSIX_SIGNALS 1    <---- ADD 1

Responses

pgsql-bugs by date

Next:From: Tom LaneDate: 2005-04-27 14:45:42
Subject: Re: BUG #1630: Wrong conversion in to_date() function. See example.
Previous:From: Michael FuhrDate: 2005-04-27 14:22:07
Subject: Re: BUG #1630: Wrong conversion in to_date() function. See example.

Privacy Policy | About PostgreSQL
Copyright © 1996-2014 The PostgreSQL Global Development Group