Skip site navigation (1) Skip section navigation (2)

problem with pgaccess 0.93

From: pat(at)patoche(dot)org
To: pgsql-interfaces(at)postgreSQL(dot)org
Subject: problem with pgaccess 0.93
Date: 1999-01-10 14:59:52
Message-ID: 199901101459.PAA00497@vagabond.bde.espci.fr (view raw or flat)
Thread:
Lists: pgsql-interfaces
Hi,

sorry if it was asked/answered before, but i just tested pgaccess 0.93
(excellent work by the way !) with postgres 6.3 and it does not work.

Should it ? or should i use 6.4 ?
Previous version (0.6 i think) of pgaccess works without problems.

Details:
-Debian 2.0 on Intel Pentium
-at startup i have an error message
-after that everything seem to work
except (and that's a big problem) i'm unable to view the tables: i can view
the list of tables but not the data inside them. It opens the view but then
gives an error message and seems to sit in an endless loop, without showing
anything.

If it's not something already seen, i would be happy to help as much as
possible to debug it.
(i can not give more details like error messages and such as i'm at home and
the problem is at work, but i could if necessary)
I'd love to have 0.93 running because the functionnality of removing/changing
fields in tables is very useful in early databases development.

Thanks for your help,
Patrick


/\//\/\/\\/\/\//\/\\/\/\\/\\/\//\/\\/\//\/\\/\//\/\\/\//\/\\
Patrick M.   pat(at)patoche(dot)org    http://www.patoche.org/


Responses

pgsql-interfaces by date

Next:From: Albert FriendDate: 1999-01-10 17:11:28
Subject:
Previous:From: Thomas G. LockhartDate: 1999-01-10 14:58:50
Subject: Re: [INTERFACES] yet another postgresql interface

Privacy Policy | About PostgreSQL
Copyright © 1996-2014 The PostgreSQL Global Development Group