Skip site navigation (1) Skip section navigation (2)

Re: Index usage problem on 8.3.3

From: Tom Lane <tgl(at)sss(dot)pgh(dot)pa(dot)us>
To: Jeff Frost <jeff(at)frostconsultingllc(dot)com>
Cc: pgsql-performance(at)postgresql(dot)org
Subject: Re: Index usage problem on 8.3.3
Date: 2008-10-31 01:55:58
Message-ID: 15839.1225418158@sss.pgh.pa.us (view raw or flat)
Thread:
Lists: pgsql-performance
Jeff Frost <jeff(at)frostconsultingllc(dot)com> writes:
> On Thu, 30 Oct 2008, Tom Lane wrote:
>>> Any idea why I don't see it on 8.3.4?
>> 
>> I think it's more likely some small difference in your test conditions
>> than any real version-to-version difference.  In particular I think the
>> "still see" test might be influenced by the ages of transactions running
>> concurrently.

> Interesting.  This is on a test server which has no other concurrent 
> transactions and it acts the same way after I stopped 8.3.4 and started up 
> 8.3.3 again as it did before stopping 8.3.3 to bring up 8.3.4.  Hrmm..I'm not 
> sure that makes sense.  So, I did the test with the sql script on 8.3.3, then 
> shut down 8.3.3, started up 8.3.4 on the same data dir, ran the test 
> successfully.  Next I shut down 8.3.4 and started 8.3.3 and verified that the 
> behavior was still the same on 8.3.3.  I wonder what else I might be doing 
> differently.

Huh.  That does sound like it's a version-to-version difference.
There's nothing in the CVS log that seems related though.  Are you
willing to post your test case?

			regards, tom lane

In response to

Responses

pgsql-performance by date

Next:From: Jeff FrostDate: 2008-10-31 02:47:25
Subject: Re: Index usage problem on 8.3.3
Previous:From: Jeff FrostDate: 2008-10-31 01:49:21
Subject: Re: Index usage problem on 8.3.3

Privacy Policy | About PostgreSQL
Copyright © 1996-2014 The PostgreSQL Global Development Group