Skip site navigation (1) Skip section navigation (2)

Re: pgadmin - problems with servers treeview

From: Guillaume Lelarge <guillaume(at)lelarge(dot)info>
To: "Vjacheslav A(dot)" <eferalgan(at)gmail(dot)com>
Cc: pgadmin-support(at)postgresql(dot)org
Subject: Re: pgadmin - problems with servers treeview
Date: 2011-12-13 20:24:45
Message-ID: 1323807885.4359.81.camel@localhost.localdomain (view raw or flat)
Thread:
Lists: pgadmin-support
On Sun, 2011-12-11 at 01:30 +0400, Vjacheslav A. wrote:
> On Sun, Dec 11, 2011 at 12:24 AM, Support Dalibo <support(at)dalibo(dot)com> wrote:
> 
> > On Sat, 2011-12-10 at 23:31 +0400, Vjacheslav A. wrote:
> > > On Sat, Dec 10, 2011 at 10:33 PM, Guillaume Lelarge
> > > <guillaume(at)lelarge(dot)info>wrote:
> > >
> > > > On Sat, 2011-12-10 at 15:53 +0400, Vjacheslav A. wrote:
> > > > > Hello,
> > > > >
> > > > > PgAdmin 1.14.1 (Dec 2 2011, rev: REL-1_14_1)
> > > > > OS: Windwos XP SP3 32bit
> > > > > PostgreSQL 9.1.2 on i686-pc-linux-gnu, compiled by gcc (GCC) 4.5.2,
> > > > 32-bit
> > > > >
> > > > > there are some problems with servers treeview:
> > > > > 1. then tree is empty (if you have servers in tree, then you need to
> > > > delete
> > > > > its all and restart pgadmin), try to add new server with options:
> > > > >   - fill Name, Host, Username, Password
> > > > >   - Store password - unchecked, Connect now - checked, Restore env? -
> > > > > unchecked
> > > > > if connection is successfull, but the tree is still empty.
> > > > >
> > > >
> > > > Connection is successfull on my test, and the treeview contains my new
> > > > server (though it's not visible, I only have the cross in front of the
> > > > "Server Groups" node).
> > > >
> > > > > 2. then tree is not empty, start pgadmin, then click on any server
> > group
> > > > > and hit delete - pgadmin crashes.
> > > > >
> > > >
> > > > No crash for me. Are you sure you didn't left any step?
> > > >
> > >
> > > 1. need doubleclick to "Server Groups", and then new server appears.
> >
> > Or a click on the plus sign. I hardly call that a bug.
> >
> > > 2. I've sent screenshot
> >
> > Which gives me no more info.
> >
> 1. another screenshots: pgadminerror2 - after I added server (in status bar
> written that connection done, but Server Group is empty), pgadminerror3 -
> after I've doubleclicked on Server Group.

Yeah, it appears empty on your screenshot. Alas, I'm not able to
reproduce this issue on my Windows XP (SP2 I believe).

> 2. "AppName: pgadmin3.exe   AppVer: 1.14.1.0   ModName: pgadmin3.exe
> ModVer: 1.14.1.0  Offset: 00102ef9" and standard exception
> (pgadminerror4.png).

There's nothing I can do with such a screenshot.


-- 
Guillaume
  http://blog.guillaume.lelarge.info
  http://www.dalibo.com


In response to

Responses

pgadmin-support by date

Next:From: Petra SystemsDate: 2011-12-13 22:15:37
Subject: Problem with pdAdminIII and postgres 9.1.2 on Solaris 10?
Previous:From: Guillaume LelargeDate: 2011-12-13 20:22:45
Subject: Re: SQL not showing in generated report

Privacy Policy | About PostgreSQL
Copyright © 1996-2014 The PostgreSQL Global Development Group