NYERJ MA!
A www.nyerjma.hu regisztráció és más feltételek nélküli, egyszerű de látványos reklámjáték, naponta értékes, márkás nyereményekkel! Klikkelj rá, nyerj ma!

KARÓRÁT NYERHET!
Csak annyit kell tennie, hogy "karóra" tárggyal/subjecttel e-mailt küld a targynyeremeny@akereskedo.com címre, és a szeptember 15-i sorsoláson megnyerheti a három London Boy karóra egyikét!

KERES-KÍNÁL
Vállalkozik? Kereskedik, szolgáltat? Árut, üzlethelyiséget, felszerelést venne vagy eladna? Használja - most még regisztráció nélkül - a Magyar Kereskedő Klub tematikus on-line piacát!

SZÉPSÉGRŐL - EGYMÁS KÖZT
A szépség, fittség megőrzéséhez minden nőnek lehetnek kérdései és tapasztalatai, amelyeket érdemes megosztania másokkal. Csevegjen minderről a Szépség Magazin fórumán, vagy kérje a szakértők tanácsát!

AUTÓSCSEMEGE!
Szeptember elején megjelenik az Autótrend Magazin legfrissebb száma! Kitűnő fotók, exkluzív tesztek, a legfrissebb anyagok itthonról és az Auto Zeitung kínálatából, a szériaautók, a rali, a motorsport és a Forma1 világáról!

KATEGORIZÁLÁS, LEIRATKOZÁS
Szeretné, ha a későbbiekben csak bizonyos témacsoportokban kapna üzenetet tőlünk, vagy ha leiratkozhatna címlistánkról? Itt megteheti! A következőket választhatja:
        - Nem kategorizál és nem iratkozik le, ebben az esetben továbbra is kapja leveleinket havi néhány alkalommal.
        - Valamely kategória megjelölése után csak az adott témáról szóló ajánlatainkat, tippjeinket kapja meg (több kategóriát egyenlőre csak több e-mail címmel és átirányítással tud felvenni).
        - Leiratkozik címlistánkról, és Ön nem kap több Qk@c Magazint nyereményekkel, rövid hírekkel, tippekkel, ajánlatokkal.

Qk@c Magazin II.évf., 2002/7.

1915ptnh7-917VnGk7907Ucdk1-154jUbl7719xVNc2-221PTHf9419l52