Skip site navigation (1) Skip section navigation (2)

Re: pgadminIII on OSX 10.3.9; w/ wxWidgets-2.6.0

From: "Florian G(dot) Pflug" <fgp(at)phlo(dot)org>
To: OpenMacNews <OpenMacNews(at)speakeasy(dot)net>
Cc: pgadmin-hackers <pgadmin-hackers(at)postgresql(dot)org>
Subject: Re: pgadminIII on OSX 10.3.9; w/ wxWidgets-2.6.0
Date: 2005-04-26 13:04:55
Message-ID: 426E3C77.7040404@phlo.org (view raw or flat)
Thread:
Lists: pgadmin-hackers
OpenMacNews wrote:
> --- (CASE wxwidgets-260) ------------------------------------------
> no longer requires a chmod on complete-bundle.sh (thx!)
> 
> builds completely/successfully, but STILL fails to AUTOSTRIP correctly
> 
> % ls -al /usr/ports/pgadmin3-cvs/pgAdmin3.app/Contents/MacOS/pgAdmin3
>     -rwxr-xr-x  1 root admin 109540252 Apr 25 18:20 
> /usr/ports/pgadmin3-cvs/pgAdmin3.app/Contents/MacOS/pgAdmin3
> 
> % strip /usr/ports/pgadmin3-cvs/pgAdmin3.app/Contents/MacOS/pgAdmin3
> 
> % ls -al /usr/ports/pgadmin3-cvs/pgAdmin3.app/Contents/MacOS/pgAdmin3
>     -rwxr-xr-x  1 root admin 7800208 Apr 25 18:24 
> /usr/ports/pgadmin3-cvs/pgAdmin3.app/Contents/MacOS/pgAdmin3
Hm.. this is strange... I works for the nightly builds...
In src/Makefile.am, you should find the lines:
         if test "$(pg_debug_build)" = "no"; then \
                 strip pgAdmin3 ;\
         fi

Could you put an "echo $(pg_debug_build)" before the if,
and post the output?

> the resultant executable launches from Finder w/o error, and initial 
> poking around is error free.  yay!
good! ;-)

> --- (CASE wxwidgets-cvs) ------------------------------------------
> 
> no longer requires a chmod on complete-bundle.sh
> 
> configures OK
> 
> 'make all' fails at:
> 
>     ld: Undefined symbols:
>     wxAssert(int, wchar_t const*, int, wchar_t const*, wchar_t const*)
>     make[2]: *** [pgadmin3] Error 1
>     make[1]: *** [all-recursive] Error 1
>     make: *** [all] Error 2
> 
> i'll see what i can find out abt this one ...
Hm... the nighty build currently link against wx-cvs (because
2.6 wasn't released when I set the build-daemon up), and
it links sucessfully....

Did you "make clean" your source-tree after switching wx version?

greetings, Florian Pflug

In response to

Responses

pgadmin-hackers by date

Next:From: Florian G. PflugDate: 2005-04-26 13:10:12
Subject: No WX_2_6_BRANCH?
Previous:From: cvsDate: 2005-04-26 12:57:17
Subject: CVS Commit by andreas: wxDatePickerCtrl preparation

Privacy Policy | About PostgreSQL
Copyright © 1996-2014 The PostgreSQL Global Development Group