Skip site navigation (1) Skip section navigation (2)

Re: autovacumm not working ?

From: Alvaro Herrera <alvherre(at)commandprompt(dot)com>
To: Tomasz Rakowski <mourawi(at)yahoo(dot)com>
Cc: "Matthew T(dot) O'Connor" <matthew(at)zeut(dot)net>, pgsql-general(at)postgresql(dot)org
Subject: Re: autovacumm not working ?
Date: 2007-06-28 15:34:11
Message-ID: 20070628153411.GH5300@alvh.no-ip.org (view raw or flat)
Thread:
Lists: pgsql-general
Tomasz Rakowski wrote:
> 
>  How restart of database server influances autovacuum process ?
> 
> I think that somewhere on this mailing list I read that autovacuum in
> such case looses some important information and after database server
> restart will not behave as expected until VACUUM ANALYZE is executed.
> Is it true ?

No, this was only true in versions previous to 8.1.

Unless you stop the database in "immediate" mode.  If you do that, then
all the information that autovacuum uses is lost.  If you use "smart" or
"fast" it should work fine.

-- 
Alvaro Herrera                 http://www.amazon.com/gp/registry/DXLWNGRJD34J
"Porque francamente, si para saber manejarse a uno mismo hubiera que
rendir examen... ¿Quién es el machito que tendría carnet?"  (Mafalda)

In response to

pgsql-general by date

Next:From: Bruce McAlisterDate: 2007-06-28 15:40:13
Subject: Re: AutoVacuum Behaviour Question
Previous:From: Tom LaneDate: 2007-06-28 15:33:09
Subject: Re: autovacumm not working ?

Privacy Policy | About PostgreSQL
Copyright © 1996-2014 The PostgreSQL Global Development Group