Skip site navigation (1) Skip section navigation (2)

Re: BUG #5800: "corrupted" error messages (encoding problem ?)

From: Carlo Curatolo <genamiga(at)brutele(dot)be>
To: pgsql-bugs(at)postgresql(dot)org
Subject: Re: BUG #5800: "corrupted" error messages (encoding problem ?)
Date: 2011-04-28 08:53:49
Message-ID: (view raw or whole thread)
Lists: pgsql-bugs
Last test...

On a new PC I install in this order :

- Windows 7 Pro SP1 x64 French (brand new original DVD)
- postgresql-9.0.4-1-windows_x64.exe (installing with Locale French, Belgium
or default locale, same results)
- jre-6u24-windows-x64
- dbvis_windows-x64_7_1_4.exe
- postgresql-9.0-801.jdbc4.jar for use with java test application and

Here is the Java test application source : 

Here are the results : 

Result in logfile is correct...

Result in PGAdmin is correct...client_encoding is also UNICODE but error
message is correct like in the log file...

So...I have posted the first time on December...

I am installing my new server (database and files). I am ready to migrate
everything on it.

I have tested my application and except that everything works fine. I would
like to use PG9 in production now.

If I use that in this state, this problem can be fixed with a simple install
of a new release ?
Or do I have to reinstall everything ?
Do I have to wait a release without this problem ?

Please let me know.
Thanks in advance.

View this message in context:
Sent from the PostgreSQL - bugs mailing list archive at

In response to


pgsql-bugs by date

Next:From: Dave PageDate: 2011-04-28 09:22:51
Subject: Re: BUG #5800: "corrupted" error messages (encoding problem ?)
Previous:From: Scott MeadDate: 2011-04-27 14:41:57
Subject: Re: BUG #5995: connection pooling not working

Privacy Policy | About PostgreSQL
Copyright © 1996-2015 The PostgreSQL Global Development Group